Μακρύ, φαρδύ σχήμα ζυμαρικού με κυματιστές άκρες κορδέλας. Manfredine ονομάζονται έτσι προς τιμήν της βασίλισσας Mafalda της Σαβοΐας. Τα ζυμαρικά Manfredine di pasta di gragnano,στεγνωμένα αργά σε χαμηλές θερμοκρασίες, φτιαγμένα με 100% ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου και ντόπιο νερό πηγής. Περιέχουν τουλάχιστον 14% πρωτεΐνη, σταθερή στο μαγείρεμα και εξαιρετικά εύπεπτη.Δοκιμάστε τα με σάλτσες κυνηγιού, θαλασσινά και σάλτσες λευκού τυριού.